Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Service, underhåll och idrifttagning

Som en heltäckande partner för komplexa systemlösningar och innovativa produkter, erbjuder Bürkert dig även ett antal tjänster som hjälper dig komma igång och underhålla din anläggning. 

Förebyggande undersökning av anläggningar

Med Bürkert har du en pålitlig partner vid din sida – hela vägen från produktionsanläggningens idrifttagning till påfyllnaden av reservdelar. För att på ett tidigt stadium identifiera eventuella svaga punkter i din process, erbjuder vi en förebyggande undersökning av din anläggning, helt kostnadsfritt. Detta omfattar dokumentation av alla monterade ventiler, sensorer och regulatorer samt en individuell underhållsrekommendation. På så vis får du en översikt över reservdelarna och minimerar avsevärt risken för oplanerade anläggningsstillestånd.

Vi erbjuder dig individuellt utformade underhållsavtal som är garanterat enkla att hantera. Vi arbetar med fasta serviceavgifter. Det gör att du kan få de reservdelar du behöver till fast pris, vilket ger dig kostnadstransparens.

Bürkert kan även hjälpa till när din anläggning behöver moderniseras. Vi ser till att din anläggning håller aktuell teknisk nivå. Vi utför de arbeten som krävs till fast pris för att underlätta din kostnadsplanering.

Kontakt

 

Vi som arbetar med teknisk support och service

Min jämförelselista