Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Service, underhåll och idrifttagning

Som en heltäckande partner för komplexa systemlösningar och innovativa produkter, erbjuder Bürkert dig även ett antal tjänster som hjälper dig komma igång och underhålla din anläggning. 

Boka installation av er nya Bürkert produkt

I samband med din order kan du boka installation från Bürkert för att snabbt komma igång med din produkt. Vi kommer till er och installerar er nyinköpta produkt samt utbildar er personal. Kontakta vår serviceavdelning för en prisuppgift.

Underhåll av din Bürkert produkt

Vi har ett genomtänkt serviceprogram där vår egen servicepersonal säkerställer att din installation är driftsäker och så effektiv som möjligt. Våra servicetjänster kan skräddarsys för att passa många olika behov. Vi kan även hjälpa till när din anläggning behöver moderniseras och ser till att din anläggning håller aktuell teknisk nivå.

“Med Bürkert har du en pålitlig partner vid din sida – hela vägen från produktionsanläggningens idrifttagning till påfyllnaden av reservdelar.”

Förebyggande undersökning av anläggningar

För att på ett tidigt stadium identifiera eventuella svaga punkter i din process, kan vi göra en förebyggande undersökning av din anläggning. På så vis får du en översikt över reservdelarna och minimerar avsevärt risken för oplanerade anläggningsstillestånd.

Vi som arbetar med teknisk support och service