Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Godkännande och certifiering

Oavsett om det gäller UL- eller CSA-godkännande, godkännande för explosionsskydd eller andra marknadsspecifika godkännanden – med Bürkert är det enkelt att följa de standarder som krävs.

När det gäller säkerhet går det inte att chansa. Det gäller inte bara att uppfylla kundernas önskemål, utan också kraven för de godkännanden som gäller på respektive marknad.

Godkännanden utan kompromisser

Vi på Bürkert ser oss både som tillverkare och som tjänsteleverantör. Den här principen avspeglas i våra produkter, men också i vår tillverkning och alla företagsprocesser. Vi ser därför till att uppfylla de kriterier som krävs för att kunna införa Bürkerts lösningar världen över. Bürkert var en av de första ventiltillverkarna utanför Nordamerika som fick rätt att utföra certifieringsprovningar internt.

Vår know-how ger oss därför rätt att själv utföra de mätningar som krävs samt vid behov också tilldela våra kunder nödvändiga godkännanden. Det är bara ett av många exempel på varför du är på säkra sidan med Bürkert, även när det gäller godkännanden.

Min jämförelselista