Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Bürkert Systemhaus

Kundindividuella lösningar? Det erbjuder ju alla! Men kreativt, snabbt, pålitligt, integrerat och lönsamt? Det klarar inte alla.

Kopplingsutrustnings-/anläggningskonstruktion

Systematiska kombinationer av fluidteknik och el/elektronik.
Komplexa styr- och reglersystem

Skräddarsydd elektronik.
Svetsteknik

Jämn övergång för svetsförband och processer.
Systemutveckling

Partnerskap vid utvecklingen av er individuella systemlösning
Projektledning

Nyckeln till framgångsrik projekthantering.
Mekanisk tillverkning

Här möter mångårig erfarenhet modern tillverkningsteknologi.
Spoltillverkning

Från tråd till magnetventil.
Plastteknik

Hela plastprocessen från ett ställe.
Pumpteknologi

Vi gör era system effektiva genom integrering av högexakta pumpar.

Bürkert Systemhaus

Hela processen, från utveckling till verktygstillverkning och hela vägen till produktionen av dina produkter, sker under ett tak hos oss, och det tar bara några minuter till fots att ta sig runt.

Mervärdena som vårt Systemhus erbjuder.

  • Man undviker onödiga informationsförluster och sparar in värdefull tid
    genom Bürkert-experternas tvärvetenskapliga samarbete

För systemkunder är Bürkert inte bara systemutvecklare, utan samtidigt expert på mekanisk tillverkning, pumpteknologi, spoltillverkningplastteknik och svetsteknik. Dessutom verktygsmakare, hård- och mjukvaruutvecklare, kopplingsutrustnings- och anläggningskonstruktörer, projektledare och mycket mer. Utöver detta tar vi dessutom hand om globala certifikat och godkännande. Att agera kundspecifikt betyder inte bara att utveckla produkterna individuellt, utan även att täcka tillhörande produktions- och logistikprocesser. Aspekten av att inte behöva arbeta med olika underleverantörer för projektet sparar in mycket tid och minskar gränssnitten avsevärt.

  • Verklig originalitet för den perfekta tekniska lösningen
    genom omfattande industri- och applikations-know-how

Att tänka och arbeta med våra tillämpningsrelaterade segment Water, Gas, Hygienic och Micro istället för i branscher är ovant vid första anblicken. Med det gör det möjligt för oss att helt och hållet dyka ner i er värld och skapar chansen för er till överraskande nya och individuella lösningar som sträcker sig utöver branschstandarden. Det spelar då ingen roll om det handlar om vattendispensrar, dialysapparater, bläckhantering i trycksystem eller om lösningar för avgasefterbehandling. Just att hålla på med helt olika användningsområden gynnar kunskapsöverföringen och originaliteten för tekniska lösningar.

  • Anmärkningsvärd tids- och kostnadsbesparing
    genom branschspecifika teknologiplattformar

Förverkliga individuella lösningar snabbt och prisvärt – systemplattformar gör det möjligt.
Ofta är en kundförfrågan utgångspunkten för en så kallad systemplattform. Plattformsutvecklingar är intressant t.ex. om kundproblem kan lösas i olika branscher och användningsområden med samma fysikaliska grundprincip. Om jag leder in syre i en fiskodling eller syresätter vörten i bryggprocessen – teknologiskt är det i princip samma sak. Gas doseras i en vätska. Baserande på en redan befintlig plattform kan på så vis en individuell lösning skapas snabbt och prisvärt. Det möjliggör betydligt kortare time-to-market-tider med motsvarande kostnadsbesparingar.

Får reda på mer om våra utvecklings-, material- och tillverkningskompetenser: