Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Pumpteknologi

Vi gör era system effektiva genom integrering av högexakta pumpar.

Inom diverse användningsområden krävs förutom styrning och reglering av vätskor och gaser även att medierna matas. För att leva upp till de här kraven satsar Bürkert på partnerskap med Schwarzer Precision, ett teknologiskt ledande företag för utveckling och tillverkning av mycket exakta och hållbara miniatyrmembranpumpar.
Tack vare det framgångsrika partnerskapet går det att genomföra högkomplexa flödessystem, bestående av ventiler, sensorer, regulatorer och pumpar och därmed förverkliga de kompletta styr-, regler- och matningsprocesserna.

Översikt för era mervärden

  • Kortare time-to-market-tider
    Systemutvecklingen av pump- och ventilteknik från ett ställe reducerar avstämningsinsatserna och kortar ner projekttiden.
  • Utmärkt prestanda
    Egenskaper för en pump som matningshastighet, tryckintervall, livslängd etc. stäms av individuellt av oss för ert användningsområde. När pumpen integreras i det kompletta systemet säkerställer vi en optimal prestanda för lösningen, som dessutom kännetecknas av extra säkerhet, få gränssnitt och en platssparande konstruktionsform.
  • Minimala logistikinsatser
    En kontaktperson både för produktskapandeprocessen och för serietillverkningen och -leveransen möjliggör förenklad kommunikation och logistik. Det kompletta systemet levereras från ett ställe och uppfyller alla önskemål.

Vill du veta mer om pumpspecialisten Schwarzer Precision:

 

 

 

Eller kontakta vår säljavdelning direkt:

Min jämförelselista