Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Tillverkning av magnetspolar

Från tråd till magnetventil.

Helhetsförverkligande av ert projekt

Vi lindar, pressar och testar våra spolar själva. Tack vare detta oberoende säkerställs en fullständig säkerhetskontroll och spårbarhet för magnetventilproduktionen. Våra spolningsmaskiner kan spola trådar som nästan är lika tunna som hårstrån. Spoltrådarna kan bli upp till 4 km långa. Beroende på spänning och krav på kemisk stabilitet varierar materialen för pressningen. Efter varje steg i tillverkningen sker en automatisk funktionskontroll av alla spolar. Våra stora produktionsdjup möjliggör tillverkning av individuella spolar efter kundens önskemål – med en effekt och spänning som alltid är anpassad efter aktuell ventil.

Spoltillverkning – översikt för era mervärden

  • Era krav genomförs snabbt
    Ett brett standardprogram med spolar gör det möjligt för oss att snabbt reagera på era krav och genomföra anpassade individuella varianter.
  • Förverkliga era individuella behov
    Tack vare vår mångåriga erfarenhet och vårt know-how inom utveckling och konstruktion av magnetiska drivenheter med olika magnetstål och kapslingsmaterial, samt elektrisk anslutningsteknik lyckas vi integrera er lösning perfekt i er användning.
  • Anmärkningsvärda genomförandetider
    Genom den höga egna vertikala integreringen kan vi garantera minimala implementerings-, reaktions- och genomföringstider – också vid individuella specialutföranden.

Exempel på individuella speciallösningar:

 

  

Spolar med brett spänningsintervall vid rälsfordon och för nationella specifika elnät/frekvensområden

 

 

 

 

 

 

 

Intelligenta spolar med integrerad aktiveringselektronik

 

 

 

 

 

Spolar med godkännanden/ certifieringar för explosionsskydd och UR-godkännanden

 

 

 

 

Min jämförelselista