Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Digital processinformation för din produktionseffektivitet

Vill du göra din anläggning redo för framtiden? Driv produktionsprocesser hållbart, effektivt och tillförlitligt med digitala, nätverksanslutna automationslösningar? Använd våra kompetenser och lösningar från armaturteknik, industriell kommunikation och processautomation. Vi följer dig pålitligt på din digitala väg – med koncept och digitala produkter.

Oavsett om det gäller livsmedel och drycker eller läkemedel och bioteknik – renhet och hygien är avgörande för en säker produktion av högkvalitativa och godkända produkter. Dessutom växer det ekonomiska trycket: Förutom genomgående hög kvalitet efterfrågar marknaden större produktionskvantiteter och maximalt med individualitet och variation. Detta gäller för såväl läkemedelsprodukter som för livsmedel. Med hjälp av intelligenta och samordnade automationslösningar kan båda uppnås. Dra nytta av vår branschöverskridande erfarenhet av alla automationskoncept och hantering av vätskor. Bürkert erbjuder dig ett omfattande tekniskt kunnande samt lämpliga system- och produktlösningar för individuella och standardiserade applikationer.

Hur kan intelligent automation öka din produktivitet och samtidigt säkerställa kvaliteten på dina produkter? Prata med Bürkerts experter om den perfekta lösningen för dina system.

Vilket automationskoncept är optimalt för din situation?

Hållbar automatisering gör produktionen av dina livsmedel eller läkemedel säkrare, lättare att planera och mer produktiv. Vilken automatisering passar för era krav? Lär känna konceptens fördelar och bästa lösningar:

Decentraliserad automatiseringDecentraliserad automatisering

Anläggningar för produktion av livsmedel eller läkemedel måste vara effektiva, säkra och hygieniska. För att säkerställa bearbetning av värdefulla material utan restprodukter och korskontaminering, för att säkerställa produktkvaliteten hela tiden och inte riskera driftstopp, är en digital processövervakning avgörande. Det enklaste sättet att göra detta är med decentraliserade automationslösningar som styr intelligenta komponenter lokalt och kan reagera snabbt. För att säkerställa att en sådan ventilteknik med korta avstånd passar optimalt in i era befintliga maskin- eller anläggningskoncept, ger objektiva råd och har lösningsneutrala erbjudanden redo för er. Genom att göra det minskar vi allt detta till ett minimum, vilket ni kan göra utan: Komplexitet, risk och ingenjörsinsats. Vi hjälper gärna till.

 

Distribuerad automationDistribuerad automation

Oavsett om det handlar om tillverkning av läkemedel eller livsmedel är hygien, säkerhet och övervakning 24/7 av största vikt. Med hjälp av en distribuerad automationsanläggning går det att uppnå. Det fungerar i både nya och befintliga anläggningar och behöver inte vara särskilt svårt. Upptäck vårt breda sortiment och se hur enkelt du kan kombinera och sammanföra produkter som ventilblock, styrskåp och processventiler i ett automationssystem. 

Obehindrad systemintegration med protokollöverskridande kommunikation

Vi hjälper dig att planera en individuell infrastruktur för automatisering av armaturtillämpningar och nätverkssmarta lösningar med dina kommunikationsgränssnitt. Vi lägger här stor vikt vid interoperabilitet. För inom automation är relevant kunnande nyckeln till hållbara produktionssystem med hög tillgänglighet och säker produktkvalitet.

 

Nätverksintegration: Att sätta upp, parametrera eller underhålla kan vara en barnlek

Öka säkerheten och tillgängligheten för ditt system med dessa lösningar

Upptäck Bürkerts lösningar för automatisering och styrning av hygieniska processer:

  • Ventilöar
  • Pneumatiska ventiler
  • Styrskåp

Ett litet urval av nöjda kunder med vilka vi samarbetar

Är du också intresserad av en individuell lösning eller detaljerad teknisk rådgivning? Våra experter i Systemhaus ser fram emot din förfrågan.

Duits & Lauret

Duits & Lauretär ett holländskt specialbryggeri nära Utrecht. Läs om hur Bürkerts erfarenhet av automatisering bidrar till produktkvalitet och produktivitet.

    

Ytterligare information

Vill du ha individuell rådgivning om en systemlösning eller annan värdefull information?

Min jämförelselista