Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Invigning av nya Bürkert Campus i Huntersville (USA)

För bara två år sedan hölls en ceremoni där ledare och medarbetare från Bürkert med representater från Mecklenburg County, staden Huntersville och Lake Norman ekonomiutveckling deltog för byggstart av Bürkert´s nya multimiljon dollar campus på 40 hektar av trädbevuxen skog och jordbruksmark i Huntersville, North Carolina. Det nya huvudkontoret i Bürkert USA kommer nu att bli officiellt invigt i början av April.

Bürkert Fluid Control Systems idag är en av världens ledande partners när det gäller att mäta och kontrollera vätskor och gaser. I början av denna framgångsberättelse för 70 år sedan fanns bara idéerna grundaren Christian Bürkert hade. Med de första magnetventilerna lade han grunden som är viktigt för Bürkert till idag: flöde, mätning och kontroll av vätskor och gaser. Samtidigt fokuserar bolaget främst på individuella kundanpassade systemlösningar - även vid det nya huvudkontoret för Bürkert USA i Huntersville, North Carolina. I april 2017 var Bürkert värd för en stor öppningsfest på sitt 173 000 kvadratmeter byggnadskomplex designad av WHN + Architects. I slutet av 2016 fick anläggningen ett örnpris för projektets konstruktion av byggnadsarbetare från ABC (Associated Builders & Contractors) i Carolina.
För närvarande ger redan 100 anställda liv till campus, vilket har fönster från golv till tak över hela kontorsytan och ett två våningar atrium som löper längs byggnaden. Ett inomhus gym med en basketplan för anställda ingår också. En 43,7kW solgård bestående av 366 paneler på taket levererar ström direkt till anläggningen och överför kraften tillbaka till gallret under låg användning. För att minska belysningsbehovet ger fyra separata bågar av takfönster plus 14 Solatubes naturligt dagsljus till de anställda i det klimatstyrda produktions- och lagerområdet. Tillverkningsområdet omfattar två separata CNC (datoriserade numeriska beräkningar) maskinaffärer för att producera block. Ventilsystem monteras och testas i Bürkerts klass 10 000 Clean Room.
Lokala leverantörer och produkter används i stor utsträckning i hela anläggningen: konferensborden och receptionen har skapats av lokala hantverkare, återvunnet trä från en närliggande lada omvandlades till handgjorda planteringslådor och ett träd som togs bort blev till flertalet möbler.
Som en del av firandet deltog lokala politiker och affärspartners, anställda och kunder på den officiella invigningen av det nya Bürkert USA-huvudkontoret. Efter en kort bandklippning och rundtur i anläggningen, var deltagarna inbjudna till en "Smak av North Carolina" med regionala mat och dryck specialiteter.

Min jämförelselista