Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Ny programvarufunktion: Batch-Controller för Gateway-typerna ME43 och ME63

Den nya programvarufunktionen ”Batch-Controller” finns nu att tillgå för typerna ME43 och ME63. I kombination med våra ventiler och sensorer tillhandahåller vi därmed alla komponenter för din individuella Batch-doseringslösning – från ett och samma ställe.

 

Batching Solution with FLOWave Flowmeter and Display

Vad är en Batch-dosering? 

Vid Batch-doseringen resp. tappningen gäller det att avbryta vätskeflödet kontrollerat. Utöver sensorer och ventiler spelar framförallt Batch-Controller en viktig roll: Som central styrenhet i doseringen övervakar Batch-Controller sensordata och reglerar ventilen. 

Tappningslösning från ett och samma ställe

Genom att kombinera vår Batch-Controller Typ ME43 eller Typ ME63 med våran heltäckande portfölj av flödessensorer och ventiler kan vi utveckla individuella batch-system som är skräddarsydda exakt till dina behov – oavsett om installationen är i ett kopplingsskåp – (typ ME43) eller i fält (typ ME63). 
Då den kompletteras med en display med förkonfigurerat Batch-instrumentpanel får du alla komponenter du behöver för din tappningslösning.

Varför du borde välja doseringssystem från Bürkert – dina fördelar i överblick

✓ Individuella Batch-system: 
Urval av alla nödvändiga komponenter och projektering som utförs av erfarna Bürkert-experter – en enda kontaktperson för ditt kompletta tappningssystem.

✓ Modulärt koncept: 
Integrering och driftsättning via minnesprogrammerbar styrning eller som komplett digital Stand-Alone-lösning – valet är ditt!

✓ Exakta tappningsresultat tack vare automatiserad efterflödeskorrektion: 
Vår självlärande Batch-funktion analyserar kontinuerligt det uppmätta volym- eller massaflödet och anpassar den automatiskt till målvolymen.

✓ Intuitiv manövrering: 
Är du redo för användarvänliga erfarenheter? Upplev displayen med den förkonfigurerade Batch-instrumentpanelen eller programvaruverktyget ”Bürkert Communicator” inklusive ledande assistenter för att konfigurera och parametrera ditt Batch-system.

✓ Flexibel integrering: 
Lösningen för installationer i kopplingsskåp och fält gör våra Batch-system startklara för det automatiseringskonceptet som du bestämmer dig för.

Låter det intressant? 
Dra nytta av våra solida användningskunskaper och teknisk knowhow och be om individuell rådgivning om batch-dosering. 

KontaktKontakt

För kommunikation med Bürkert står många kanaler till förfogande. Vi finns här för dig!