Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Bürkert Sweden önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Tack för det här året! Tänk att ännu ett år redan börjar gå mot sitt slut. Jag vill ta tillfället i akt att uttrycka min tacksamhet för ert förtroende och samarbete med Bürkert under 2023.

Under 2023 har vi anställt två nya Account Managers till teamet i Sverige. Vi välkomnar Henrick Strid och Henrik af Klint till Bürkert!

Highlights i koncernen 2023

I början av året fick vi en ny koncernchef i form av Georg Stawowy. Under 2023 har Bürkert koncernen investerat i utökad produktionskapacitet i Tyskland, Frankrike och Kina. Bland annat har förmågan att i egen regi designa och tillverka formsprutade detaljer utökats.

Stark tillväxt under 2023

Vi är stolta och tacksamma över att så många företag givit oss förtroendet att få vara deras partner i frågor rörande flödesreglering. Vi älskar utmaningar och välkomnar nytänkande.

Som ett resultat av ert förtroende kan vi summera 2023 med stark tillväxt. På Bürkert är vi mycket stolta att kunna erbjuda marknadsledande kvalitet. Det är ett resultat av att vi investerar en mycket hög andel av vårt resultat i forskning och utveckling, samt i ny produktionsteknik. Inget av årets händelser hade dock kunnat genomföras utan alla otroligt hängivna kollegor som jag vill rikta ett stort tack till. 

Tack för det gångna året och må 2024 bli framgångsrikt och fullt av möjligheter. Ha en riktigt God Jul och en strålande start på det nya året!

Med vänliga hälsningar,

Jonas Haesert

VD Burkert Sweden

 

Min jämförelselista