Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Jonas Haesert, VD Bürkert Sweden summerar 2022

Vi vill önska er en God Jul & ett Gott Nytt År! Vi har goda förutsättningar för en fortsatt positiv utveckling och vi ser fram emot 2023 med många spännande projekt och produktlanseringar.

Året 2022 börjar gå mot sitt slut. Ett år som har varit händelserikt och där det geopolitiska läget och brister i materialförsörjning påverkat industrin i stort. Vi på Bürkert uppskattar ert stöd och är glada över att vi har kunnat upprätthålla en bra servicenivå under 2022. För oss har det varit en prioritet att kunna leverera i tid. 

"Goda förutsättningar för en fortsatt positiv utveckling"

Under 2022 välkomnade vi närmare 200 nya kunder till oss. Vi är stolta och tacksamma över att så många företag givit oss förtroendet att vara deras partner i frågor rörande flödesreglering. Som ett resultat av ert förtroende kan vi summera 2022 med stark tillväxt. På Bürkert är vi mycket stolta att kunna erbjuda marknadsledande kvalitet.

Inget av årets händelser hade kunnat genomföras utan alla otroligt hängivna kollegor. Vi ser verkligen fram mot 2023 och de möjligheter som finns att utvecklas och fortsätta växa tillsammans med våra kunder. Vi har goda förutsättningar för en fortsatt positiv utveckling och vi ser fram emot 2023 med många spännande projekt och produktlanseringar.

Jag vill tacka våra kunder och partners och önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Min jämförelselista