Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Om Bürkert

Tack vare vår fascination för allt som flödar är vi världsledande inom mät-, styr- och reglerteknik för vätskor och gaser. Ihop med våra kunder som partners utvecklar vi unika lösningar för exceptionella krav, eller så tillhandahåller vi enskilda komponenter för fluiduppgifter. 
Vi skulle kunna berätta mycket mer – om familjeföretaget Bürkert, vår lösningsportfölj eller det enastående Bürkert-teamet. Men det gör vi inte – du ska kunna välja själv vad du vill ha reda på om Bürkert. Det bästa är om du botaniserar på egen hand.

Keyvisual Bubbles

Ta reda på mer om oss

Bürkert på 90 sekunder

Siffror, data och fakta*

Medarbetare

3700+

Produktomsättning

710 Mio. €

F&U-andel

6,9%

Länder globalt

30+

Familjeföretag

100%

Investeringskvot

18,2%

* Status 2023

Vår lösningsportfölj

Vi på Bürkert älskar allt som flödar – gaser, vätskor eller goda idéer. Vi lägger vårt fokus på läkemedelsindustrin, livsmedelsbranschen, medicin, laboratorier och tandvården, och även elektronik, halvledare och energi. Det spelar ingen roll om det gäller standardprodukter eller automatiserade systemlösningar – ihop med våra kunder hittar vi alltid en passande lösning.

Grundare Christian Bürkert –
en tidsresa

  • Christian Bürkert, Gründer von Bürkert Fluid Control Systems

    Från pionjär till marknadsledande

    Med sin visionära framsynthet, kreativa innovationsanda och enorma handlingskraft hör Christian Bürkert till de företag som lade grunden till en ny näringslivsordning i Efterkrigstyskland, inbäddat i en intensiv internationalisering. Hans enastående engagemang banade väg för dagens världsledande mät-, styr- och reglertekniksföretaget Bürkert. Det började helt anonymt – på en liten bondgård i Ingelfingen.

    Om Bürkerts historia

Dotter- och partnerbolag