Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Världsledande inom Fluid Control Systems

Bürkert har arbetat med vätskor och gaser i mer än 70 år.

Det går knappt en dag utan att vi kan gripa oss an nya, spännande utmaningar – och det är lika roligt varje gång. För utmaningar gör att man utvecklas. Och oavsett om det handlar om mätning, styrning eller reglering fascineras vi av allt som flyter. Och det är säkert också denna fascination som har gjort att vi har blivit världsledande inom Fluid Control Systems.

Processorganisation

Genom att arbeta med reglerade processer har vi på Bürkert utvecklat en lärande organisation som hela tiden optimeras, tack vare närheten till sina kunder. Att vara nära sina kunder är något självklart för oss som medelstort företag. Vårt växande internationella nätverk kombinerat med den kontinuerliga processoptimeringen inom alla områden underlättar ett erfarenhetsutbyte om flödeskontrollsystemen. Vi har våra kunder i fokus, oavsett om det handlar om enskilda komponenter eller individuella systemlösningar.

Systemlösningar

Att vi brinner för det vi gör inom Fluid Control Systems driver oss att hela tiden tänka utanför ramarna, att söka och finna ovanliga lösningar på ovanliga problem. Segmenteringen av marknaderna är ett sådant exempel där Bürkert har haft modet att avvika från normen. Detta gör att vi kan åstadkomma optimal kundnytta, framför allt när det gäller applikationsorienterade systemlösningar, men det gäller även för våra produktbaserade lösningar. Det kan man väl kalla fascinerande? Låt dig smittas av vår fascination kring Fluid Control Systems olika lösningar.

 

Välkommen till Bürkert!

AKMAKM

Krävande formsprutning av plast är vår passion.

Ta reda mer om vårt dotterbolag AKM.

BDGBDG

Här hittar du information om våra partnerföretag BDG

ZTOZTO

Här hittar du information om våra partnerföretag ZTO

Min jämförelselista