Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Service, underhåll och idrifttagning

På denna sida kan du få information och kontaktuppgifter till våra tekniska ansvariga och vår eftermarknad.

Här hittar du kontaktuppgifter till vårt tekniska team samt reklamtionsansvarig.

Kontakt

Claim manager / Technical service

Helena Hårdefelt

Mobile
070-608 88 96
Direct number
08-724 01 25
E-postadress
uryran.uneqrsryg@ohexreg.pbz

Olika underhållsmoduler garanterar att du får det just din anläggning behöver. Dra nytta av våra expertkunskaper när det gäller flödeskontrollsystem.

Förebyggande undersökning av anläggningar

Med Bürkert har du en pålitlig partner vid din sida – hela vägen från produktionsanläggningens idrifttagning till påfyllnaden av reservdelar. För att på ett tidigt stadium identifiera eventuella svaga punkter i din process erbjuder vi en förebyggande undersökning av dina anläggningar, helt kostnadsfritt. Detta omfattar dokumentation av alla monterade ventiler, sensorer och regulatorer samt en individuell underhållsrekommendation. På så vis får du en översikt över reservdelarna och minimerar avsevärt risken för oplanerade anläggningsstillestånd.

Vi erbjuder dig individuellt utformade underhållsavtal som är garanterat enkla att hantera. Vi arbetar med fasta serviceavgifter. Det gör att du kan få de reservdelar du behöver till fast pris, vilket ger dig kostnadstransparens.

Bürkert kan även hjälpa till när din anläggning behöver moderniseras. Vi ser till att din anläggning håller aktuell teknisk nivå. Vi utför de arbeten som krävs till fast pris för att underlätta din kostnadsplanering.

Kontakta vår eftermarknadsavdelning: 010-25 25 600

E-post: service.se@burkert.com

Min jämförelselista