Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post

Processpaneler, ventilskåp och I/O-boxar

Bürkert kan hjälpa dig med styrning av dina processventiler. Vi kan designa ditt styrsystem och ta hand om installationen av såväl singelventiler som kompletta ventilblock och ventilsystem i ventilerade skåp och boxar.

Processpaneler - ventilskåp - I/O-boxar

Bürkert kan som systemleverantör erbjuda ett brett spektra av automationslösningar och vi har stor erfarenhet av centraliserade styrenheter installerade i processpaneler, ventilskåp och I/O-boxar.

Processpaneler

Paneler og styrskåp kan innehålla många olika komponenter, beroende av applikationen. Från den enkla lösningen med enstaka ventiler installerade i en liten styrenhet för styrskåp i kombination med pneumatik, elektronik och ventilteknik, hela vägen till större och mer komplexa kundanpassade processpaneler med styrfunktioner i skåp av rostfritt stål.

På Bürkert har vi lång erfarenhet av design, konstruktion och montering av små och enkla samt stora och komplexa centraliserade styrsystem i skåp, liksom vi designar och bygger större processpaneler för gaser och vätskor, även för användning i Ex-miljöer.

 

Ventilskåp och I/O-boxar

Ett nära samarbete med alla kända leverantörer av distribuerade I/O-system gör att våra ventilmoduler kan integreras direkt med I/O-system, vilket ger stor flexibilitet och möjlighet till direkt koppling till ett bussystem. Ventilmoduler kan även monteras i ett klassiskt trådbundet system och vi har även möjlighet att leverera ventilskåp med ATEX-godkännande för montage i Ex-miljöer.

Din leverantör - och din partner

Oavsett vilken central automationslösning du har behov av så är vi mer än din leverantör - vi är din partner hela vägen och kan stötta och råda dig med utveckling av den optimala lösningen för din process.

Vi kan hjälpa dig med en kundanpassad processpanel innehållande ventiler, sensorer, styrenheter och system. Vi kan också hjälpa till med ventilskåp - vi är din partner hela vägen, från design och montage till leverans med komplett dokumentation.

När du väljer Bürkert som partner, får du:

  • En leverantör som ansvarar för hela utvecklingsförloppet
  • En nyckelfärdig produkt
  • Teknisk dokumentation för den kompletta lösningen
  • Utrustningen levereras fullt testad, klar för installation och idrifttagning
  • Möjlighet till support i form av installation, utbildning, service och underhåll

Låt Bürkert leverera din nästa processpanel, ventilskåp, I/O-box eller...

Läs mer om ventilöar och ventilblock monterade i ventilskåp, klicka på "Hämta dokument" i rutan nedan:

Känner du till AirLINE Quick, vårt pneumatiska montagesystem?

Läs mer om monteringsflänsen AirLINE Quick, som är ett flexibelt, robust och mycket kompakt pneumatiskt montagesystem för ventilskåp

Ring oss på tfn 040-664 51 00 för att få veta mer.

Min jämförelselista