Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Segment uppdelade efter applikationerna – ibland behövs det bara att man gör på ett nytt sätt

Bürkerts koncept att dela upp sina segment efter applikationerna är helt unikt. Det finns ett enkelt skäl till att Bürkert har valt att göra så: det ska vara en så enkel och logisk koppling till kunderna som möjligt.

Skriv ut

Och det handlar om mer än bara affärsstrategi. Det är ett sätt att tänka för att vi ska kunna fokusera all vår energi på våra kunder – för att vi ska kunna samarbeta bättre med dig som kund.

Vi vill inte bli helt uppslukade av vår egen värld. Vad vi är intresserade av är hur det ser ut i DIN värld. Vi vill tala DITT språk – och förstå hur du tänker. Vi vill ta oss an DINA problem och omvandla dem till DINA möjligheter med helt nya lösningar. Dina utmaningar är våra utmaningar och tillsammans ska vi övervinna dem.

Genom vår segmentstruktur där vi utgår från applikationerna kan vi decentralisera vårt tänkande, gå in i din värld och verkligen FÖRSTÅ. För oss handlar det inte så mycket om vad du gör utan frågan är VARFÖR du gör det. Med detta som utgångspunkt utvecklar vi nya och överraskande idéer som kanske annars aldrig hade uppstått.

Bürkerts olika segment ska avspegla din värld – Water, Gas, Hygienic och Micro.

Inom varje segment kombineras olika teknikområden för att vi ska kunna erbjuda våra kunder individuella lösningar för specifika applikationer.

Vi tittar närmare på din värld:

När det gäller vatten är vi i vårt rätta element

Vatten är framtidens guld. Det finns ingen annan naturresurs som är så betydelsefull för livet. Och i fråga om vatten är det erfarenhet och effektivitet som gör skillnad. Inom Bürkert sammanstrålar sedan många år både kunskap och färdigheter inom allt som har med vattenkemi och vattenbearbetning att göra, och därför kan vi skapa säkra, effektiva och originella lösningar.

Mer information

Inte bara hetluft!

Oberoende av var gaser måste styras, regleras eller blandas på ett exakt och reproducerbart sätt så litar våra kunder på vår kompetens. Vi pratar nämligen samma språk.

Mer information

Vi tänker och andas hygien

Vi kompromissar aldrig när det gäller processer inom hygien och klinisk verksamhet som är relevanta för hälsan. Våra lösningar garanterar maximal säkerhet och enkel validering inom områden där renhet och renlighet kontrolleras noggrant. Men även inom detta segment ställs vi ständigt inför nya krav. Tack vare att vi arbetar utifrån segment kan vi snabbt hitta nya lösningar som vilar på en stabil grund.

Mer information

Räkna mikroliter?

Vi bevisar vår styrka även i de allra minsta detaljerna. Inom segmentet Micro utvecklar vi individuella systemlösningar där maximal precision förenas med minimala insatser på minsta möjliga utrymme. Nämligen överallt där varje droppe räknas.

Mer information

Min jämförelselista