Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
bürkert
 

Membranventillösningar

Kombinera överlägsen design, ledande automationskoncept och professionell projekthantering 

Fördelar

  • enskild ventil konfiguration
  • ökad membranlivslängd
  • minskade driftskostnader
  • de mest lämpliga automationslösningar

I en hygienisk värld är membranventiler avgörande för säker och pålitlig produktion. För att säkerställa sterila och icke-kontaminerade produkter är det viktigt att förlita sig på högkvalitativa membranventiler utformade enligt ditt användningområde. Det är därför Bürkert erbjuder ett brett sortiment av membranventillösningar (reglerande, on/off and speciella hygieniska ventiler) för att passa dina individuella behov. Konfigurera dina ventiler från de allra bästa ingredienserna av ställdon, membran och ventilhus från en enda källa med beprövad Bürkert kvalitet. Välj t.ex. den innovativa Tube Valve Body och få kortare produktionstid på grund av kortare uppvärmning och nedkylning. Du kan kombinera den med dina önskade membran och ställdon.

 

Konfigurera din ventil från de bästa valmöjligheterna

 

Ökad membranlivslängd och mindre energiförbrukning

Bürkert membranventiler stödjer dig att uppnå dina ekonomiska mål. På grund av optimerade geometrier i våra smidda ventilhus är flödet upp till 35% högre än branschen i genomsnitt (se Kv-värden på bilden). Detta leder till mindre tryck som behövs för att driva vätskor genom ventilerna och till en ökad membranlivslängd. Dessutom gör de mindre pumpar med mindre energiförbrukning tillräckligt. Så öka flödet med Bürkerts membran och spara driftskostnader.

Ledande automationskoncept

Med beslutet för rätt ventiler finns också valet om hur att installera, aktivera och automatisera dem. Bürkert som expert för automationskoncept är att kunna erbjuda oberoende rådgivning genom att individuellt utvärdera din specifika frågeställning och utvärdera konceptets fördelar. Sektionen för processen, ner till enhetsnivå, och varje annan del har sina specifika krav. För att uppnå detta mål, distribuerar Bürkert tre lika viktiga automationsmetoder parallellt:

Var säker på att våra membranventiler och automations know-how, oavsett utmaning, ger mervärde för dig.

Relevanta produkter för membranventilsautomation

Kundreferenser

Kundreferenser
Framgångshistoria: UnitherFramgångshistoria: Unither

Unither är världsledande inom tillverkning av formuleringar för den farmaceutiska industrin. Företagets anläggning i Gannat, i det franska departementet Allier, är en specialiserad produktionsanläggning för läkemedelstillverkning. Företaget ville modernisera sin produktionsutrustning och beslutade därför att automatisera produktionslinjen helt, från beredning av råmaterial och hela vägen till förpackningsmaskinen. Den nya installationen har ELEMENT membranventiler från Bürkert, som ger en hög grad av modularitet med inbäddade diagnosverktyg för maximal pålitlighet och säkerhet. Ändlägesbrytare med buss-gränssnittet AS-Interface finns installerade på varje ventil.

Min jämförelselista