Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
bürkert
 

Upplev Bürkerts digitala mässa

Låt dig inspireras och kliv rakt in vår digitala monter. Här kan du titta runt bland våra produkter, systemlösningar, applikationsområden och tjänster, helt utan att lämna din arbetsplats. 

Besök vår digitala mässa direkt vid ditt skrivbord

Även om vi fortfarande tycker det är viktigt att finnas på utvalda mässor och utställningar vill vi erbjuda en större publik att upptäcka oss och ta del av en annan digital upplevelse.

En virtuell rundtur av våra produkter och tjänster

Bürkert är en tekniskt avancerad, framåtlutat företag som drivs av utveckling. Detta gäller inte bara våra produkter, utan även hur vi väljer att presentera dem.

Därför har vi skapat en digital monter där du kan ta en virtuell rundtur bland våra senaste produkter och lösningar. Den 3D-renderade montern är uppdelad i åtta sektioner och visar våra fyra huvudsakliga segment – vatten, gas, hygien och mikro – samt våra tjänster och systemlösningar.

När du klickar på någon av de åtta sektionerna, fylls bordet med relaterade produkter. Förutom att klicka på produkten för att få en beskrivning av den och dess funktioner, kan du även titta på bilder, demonstrationsvideor och ladda ner produktbroschyrer och informationsblad.

Få mer information om våra produkter, systemlösningar eller tjänster genom att kontakta en av våra säljare redan idag.

Formulär

Kontaktformulär och kontaktuppgifter

 

Min jämförelselista