Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Så kan ny teknik förbättra svensk vattenanalys | Delta i webbinariumet 28 oktober

Är du nyfiken på hur du kan minska underhåll, kostnader och kemikalieanvändning och samtidigt spara massor av utrymme och tid? Då ska du delta i webbinariumet Vattenanalys med Bürkert. Läs mer och boka din plats här.

Vatten är grunden för allt liv och det är en minskande resurs på vår planet. Uppgiften att förse en växande befolkning med rent vatten blir allt svårare. För att kunna säkerställa vattenkvalitén behövs mät- och analysinstrumentet, som klarar av fysikaliska, kemiska och mikrobiologiska parametrar.

Den 28 oktober är det återigen dags för det uppskattade webbinariumet Vattenanalys med Bürkert, där du får lära dig mer om vår senaste teknik inom vattenanalys. Vi ger dig en introduktion till hur mät- och analyssystemet typ 8905 fungerar och vilka fördelar som finns. Du kommer också få ta del av inspirerande kundcase samt tips som hjälper dig i ditt val av analyssystem för dricks- och processvatten.

Datum: 28 oktober 2021
Tid: 10.00-11.00
Föreläsare: Malte Ritzén
Malte Ritzén har över 20 års erfarenhet av branschen och försäljning mot tillverkningsindustrin. Med sitt brinnande intresse för teknik är han en uppskattad talare som bjuder på såväl generella bilder som detaljerad fakta. Malte Ritzén arbetar idag som Field Segment Manager Water på Bürkert, med fokus på projekt inom vattenanalys, inkommande som utgående.

Klicka nedan för att boka en plats du med. Webbinariumet genomförs på plattformen Cisco Webex. Efter din anmälan kommer du få en bekräftelse per e-post där du finner mötesdetaljer och den länk som tar dig till eventet aktuell dag. 

Vid frågor kring webbinariumet är du välkommen att kontakta Marie Fernestål.

Nyfiken på mer?

Läs också:

Nyheter
Bürkerts nya system för kvalitetskontroller imponerarBürkerts nya system för kvalitetskontroller imponerar

27 maj 2021

När huvudråvaran i produktionen är dricksvatten, är det enkelt att förstå hur viktiga kvalitetskontrollerna är. Under ett webbinarium presenterade Bürkert sin senaste teknik inom vattenanalys – och systemet fick deltagarna att jubla.

Kundreferenser

Min jämförelselista