Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Så kan ny teknik förbättra svensk vattenanalys | Delta i vårt webbinarium 29 april

Är du nyfiken på hur vår senaste teknik inom vattenanalys ser ut? Hur du kan minska kemikalieanvändningen samtidigt som du sparar utrymme och tid? Då ska du delta i webbinariumet Vattenanalys med Bürkert. Läs mer och boka din plats här.

Vatten är grunden för allt liv och det är en minskande resurs på vår planet. Uppgiften att förse en växande befolkning med rent vatten blir allt svårare. För att kunna säkerställa vattenkvalitén behövs mät- och analysinstrumentet, som klarar av fysikaliska, kemiska och mikrobiologiska parametrar.

Varmt välkommen att delta i webbinariumet Vattenanalys med Bürkert, där du får lära dig mer om vår nya teknik inom vattenanalys. Vi ger dig en introduktion till hur mät- och analyssystemet OALab typ 8905 fungerar och vilka fördelar som finns. Du kommer också få ta del av kundcase och tips som hjälper dig i ditt val av analyssystem för vatten.

Datum: 29 april 2021
Tid: 10.00-11.00
Föreläsare: Malte Ritzén, Field Segment Manager Water

Boka din plats till webbinariumet nedan. Webbinariumet genomförs på plattformen Cisco Webex. Efter din anmälan kommer du få en bekräftelse per e-post där du finner mötesdetaljer och den länk som tar dig till eventet aktuell dag. 
Vid frågor kring webbinariumet är du välkommen att kontakta Marie Fernestål.

Mer om

Typ 8905 auf grauem Hintergrund mit Schild-Icon

Bevaka och säkerställ vattenkvaliteten - online och kontinuerligt

Sex parametrar. En skärm. En fulländad överblick. Online-analyssystemet av typ 8905 förser er med viktiga mätvärden och säkerställer därför er vattenkvalitet.

Mer information

Så drog Sydvatten ner på kemikalierna

Mindre kemikalier, mindre underhåll och mindre utrymme. Sydvatten har installerat ett nytt system för vattenanalys – och resultatet överträffar alla förväntningar.

Kundreferenser
Grafische Darstellung des Details einer Wasseraufbereitungsanlage; im Zentrum dargestellt Schaltschrank Typ 8906 mit Eisenanalysator MS06

Ekonomisk vattenanalys för kontroll av järnhalten

Vid användning av råvatten för dricksvattenproduktion eller livsmedelsproduktion är analys av vattnets järninnehåll viktigt. För högt järninnehåll i dricksvatten och i livsmedelsproduktion leder till hög turbiditet, missfärgningar samt försämrad smak. Få reda på hur ett online-analyssystem och järnanalysatorn från Bürkert, kan hjälpa dig att lönsamt kontrollera järninnehållet i ditt obehandlade vatten.

Mer information

Min jämförelselista