Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Ultraljudsflödesmätare för temperaturstyrning

I processer, såsom kylnings- eller uppvärmningsapplikationer som används för att bearbeta metaller eller plast, måste temperaturstyrningen fungera smidigt för att garantera produkternas kvalité. Så, de flödesmätare som används i dessa kretsar måste fungera på ett tillförlitligt sätt. Samtidigt krävs breda mätområden för att säkerställa att driftsvolymer samt mindre läckor registreras noggrant. Med våra ultraljudsflödesmätare erbjuder Bürkert Sweden AB praktiska lösningar på detta område.

Skriv ut

Med mätområden mellan 0,3 till 75l/min eller 0,05 till 10,5l/min ger det ett flödesförhållande på 1:250 vilken är lämpligt för stora och små flöden. Eftersom ultraljudstekniken är baserad på TDOA-metoden fungerar den utan rörliga delar och gör flödesmätarna okänsliga för kontaminering och därmed nästan underhållsfria. En temperatursensor är redan integrerad och den modulära konstruktionen gör det möjligt att montera ultraljudsflödesmätarna snabbt och enkelt, både i vertikala och horisontella ledningar.

Mässing eller rostfria anslutningar

Ultraljudsflödesmätarna består av en elektronisk modul, ett mätelement och en mässing eller rostfri processanslutning till rörledningen. I patronvarianten är mätmodulen enkelt att ta bort från fästet om det behövs. Detta förenklar monteringsprocessen i många fall och gör att mätelementet kan rengöras. Mätelementet kan emellertid också svetsas i blocklösningar utan montering. På begäran kan Bürkerts ultraljudsflödesmätaren kombineras för att skapa kompletta applikationsspecifika system. Bürkert validerar och certifierar också era uppsatta krav. Det betyder att pålitliga, flexibla flödesmätare med ett brett mätområde är tillgängliga för alla era typer av temperaturstyrningar.

Min jämförelselista