Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Vi söker servicetekniker!

Har du erfarenhet som servicetekniker inom industrin? Har du kunskaper om vätskor och gaser inom industriella processer? Är du dessutom en driftig och engagerad person som trivs med att lösa kundernas problem? Då är detta jobbet för dig!

Skriv ut

Om tjänsten Som servicetekniker ansvarar du för att erbjuda en förstklassig service till stora och små industrikunder i Stockholm i huvudsak i Mälardalen. Bürkert är ett internationellt bolag med stor erfarenhet och kompetens inom reglering av vätskor och gaser inom industriella processer. Att arbeta som servicetekniker på Bürkert är utvecklande då man ständigt arbetar med ett brett produktsortiment och tydliga processer. Dessutom får du träffa många spännande kunder inom den industriella marknaden. Bürkert satsar på sin personal och kommer ge dig en gedigen introduktion och skapa en individuell utvecklingsplan med de utbildningar som tjänsten och produkterna kräver. I din roll som servicetekniker kommer du i huvudsak fungera som support till kunderna vid bland annat installation, felsökning, idrifttagning och optimering/kalibrering. Utöver detta ser vi att du med ett konsultativt bemötande kan erbjuda ett förebyggande underhåll samt utföra kontrollmätningar på produkten, ibland med kort varsel baserat på kundernas behov. Du kommer även stötta kunder med tekniska frågor via telefon och e-post.

Om dig Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet som servicetekniker inom industrin. Du har en god förståelse för vätskor och gasers egenskaper och deras användning i industriella processer, samt god erfarenhet av mekaniska reparationer. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ventilteknik, industriella kommunikationsgränssnitt, el/elektronik samt mjukvara. Du är flytande i svenska språket och behärskar engelska väl. Du måste även kunna vara flexibel med dina arbetstider, då det ibland är aktuellt att lösa problem akut ute hos våra kunder. Samtidigt som du har förmågan att vara konsultativ och hjälpa kunden i deras problemlösning på plats är det meriterande om du även kan se möjligheter för merförsäljning som du sedan rapporterar till sälj. Viktigt för tjänsten är: - Erfarenhet av mekaniska reparationer inom styr- och reglerteknik - Svenska och engelska i tal och skrift - God samarbetsförmåga men också självgående och förändringsbenägen Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sheyda Ali 0769412717 eller Sheyda.Ali@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan här!

 

 

Om BürkertBürkert är ett tyskt familjeägt företag som funnits sen 1946. Våra 36 marknadsbolag är spridda runt om i värden och vi är över 3000 anställda och växer snabbt.Produktion samt systemutveckling sker i Tyskland och Frankrike. Vi är ett förtag som återinvesterar mycket, dels mot utveckling av nya produkter samt mot att hålla våra anläggningar och produktionsenheter uppdaterade med den senaste tekniken. Det svenska marknadsbolaget grundades 1968 och vi är idag 21 anställda spridda på våra två kontor i Stockholm och Malmö samt säljare spridda i landet.

Min jämförelselista