Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Vi ger dig fler kontaktvägar!

Kommunikation spelar en central roll i livet och är en grundläggande förutsättning för fungerande affärsrelationer. Vi tror ofta att vi talar ”samma språk”, men meddelanden och information tolkas och bearbetas ofta på olika sätt. Här på Bürkert vill vi förstå era önskemål för att kunna utveckla lösningar tillsammans.

Vi finns här för dig!

Digitaliseringens tidsålder har en enorm inverkan på kommunikationen, inte minst i vardagen. För kommunikation med Bürkert står många kanaler till förfogande. Detta utesluter inte på något sätt de personliga kontakter – valet av kontaktväg är ditt:

 Skriftlig förfrågan

Produkt- och köprådgivning per telefon

Support vid tekniska förfrågningar
 

My Bürkert - Din kundportal

I kundportalen My Bürkert hittar du dina personliga kontakter, samtidigt som du får tillgång till dina offerter, order och fakturor, service- och reklamationsärenden och mycket mer. Följande video ger dig en inblick i My Bürkert:

Skapa en användare och få tillgång till en rad verktyg som hjälper dig i din vardag. Du väljer själv hur du vill behålla den personliga kontakten.

Agerar ni över hela världen och söker en kontaktperson från Bürkert lokalt?

Med vår globala organisation är vi alltid nära tillhads – kontakta gärna våra lokala systerbolag:

Handla när det passar dig

Vår eShop finns tillgänglig dygnet runt:

Vi vill veta vad du tycker

Feedback och reglerventilen har mer gemensamt än man kan tro: Flödet får inte avbrytas och måste anlända till rätt plats. Den rätta dosering för ni bestämma själva ;)

Använd en av våra kommunikationskanaler eller fyll i feedbackformuläret för att berätta vad du tycker om oss och våra produkter/tjänster:

Formulär

Synpunkter och feedback

Vi ser fram emot dina synpunkter.

Min jämförelselista