Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
 • Huvudkontor
 • Huvudkontor
 • Systemhaus
 • Distributör
 • Kontors
 • Fabrik
 • Logistikcentrum
bürkert
 

Ventilö typ 8647 för Siemens SIMATIC ET 200SP HA

Ventilön av typ 8647 integreras direkt i periferisystemet SIMATIC ET 200SP & SIMATIC ET 200SP HA. Få information om fördelarna!

Skriv ut

Den nyutvecklade ventilön typ 8647 AirLINE SP kan nu förutom Siemens SIMATIC ET 200SP även integreras direkt i SIMATIC ET 200SP HA och även i Siemens processtyrningssystem Process Control System 7 (PCS 7).

Ventilön kan monteras platssparande tillsammans med olika Siemens-moduler i kopplingsskåpet och styr upp till 64 ventilfunktioner.

Beprövat samarbete mellan Bürkert och Siemens

Sedan några år kombinerar Siemens och Bürkert med framgång sina kompetenser inom området automatiserings- och fluidteknik. Ventilöarna av typerna 8650 och 8644 är tidigare resultat av samarbetet. Genom att förena bådas styrkor har ett innovativt pneumatiskt automatiseringssystem utvecklats med typ 8647 AirLINE SP. Det här systemet är inte bara på den senaste tekniska nivån utan har också många moderna fördelar.

Fördelarna med ventilön typ 8647 AirLINE SP i detalj

Eftersom de är kompatibla med Siemens periferisystemen är det mycket enkelt att ta ventilöarna i drift. Den uppträder identiskt gentemot Siemens-modulerna och har dessutom många olika funktioner:

”Genom integrationen av typ 8647 står alla PROFINET-funktioner hos Siemens SIMATIC ET 200SP HA till förfogande även för ventilön. Därigenom drar kunderna fördel av en högre processäkerhet samt ökad anläggningstillgänglighet.” – Tobias Zipf, produktchef pneumatik

Det går till exempel att undvika oönskade ventilkopplingar genom okontrollerade tryckpeakar med hjälp av de integrerade backventilerna i frånluftkanalerna. Dessutom har ventilön en hot-swap-funktion och med den går det att byta ventiler under pågående drift.

Den centrala övervakningen av antalet kopplingscykler för ventilerna möjliggör ett slitageoptimerat underhåll (”Predictive Maintenance”) och förbättrar systemets processäkerhet.

✓ Direkt anslutning till I/O-systemet ET 200SP HA
✓ Oönskade ventilkopplingar undviks
✓ Ventilbyte möjligt under pågående drift tack vare hot-swap-funktion
✓ Slitageförbyggande underhåll möjligt

Det nya utförandet av vår ventilö finns redan i Bürkert eShop. Beställ nu och anslut direkt till Siemens I / O-system ET 200SP HA.

AirLINE SP – elektropneumatiskt automatiseringssystem

AirLINE SP – elektropneumatiskt automatiseringssystem

Typ 8647

 • Direkt anslutning till I/O-systemet SIMATIC ET 200SP
 • Kombination av fältbuss, pilotventiler och I/O-moduler
 • Enkel diagnos tack vare LC-display
 • Säkerhetsorienterade frånkoppling av ventiler möjlig
produkt

Min jämförelselista