Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Teknisk Account Manager till region Mitt & region Väst

Bürkert växer och söker nu två tekniska Account Managers för region Mitt och region Väst. Är du eller någon du känner en lagspelare som brinner för försäljning, har ett stort tekniskt intresse och som älskar att vara ute hos kund? Sök då till vårt team.

Vill du arbeta med försäljning i ett internationellt och expansivt företag med en ledande ställning inom teknologi och kvalitet? Trivs du i ett företag där kulturen präglas av förtroende, ansvar och öppenhet och där du får ett stort eget ansvar och möjlighet att utforma och påverka din roll? Då kan rollen som tekniskt inriktad Account Manager på Burkert Sweden AB vara något för dig! Vi söker dig som brinner för försäljning, har ett stort tekniskt intresse och som älskar att vara ute hos kunderna för att ta fram den bästa lösningen för just deras behov.

Läs mer om tjänsterna nedan. I båda rekryteringarna samarbetar Bürkert med Randstad Engineering. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsterna kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.randstad.se.

Direct Entry
Teknisk Account Manager region MittTeknisk Account Manager region Mitt

Malmö / SE

Arbeta med försäljning i ett internationellt och expansivt företag där kulturen präglas av förtroende, ansvar och öppenhet. Du får ett stort eget ansvar och möjlighet att utforma och påverka din roll. Vi söker dig som brinner för försäljning, har ett stort tekniskt intresse och som älskar att vara ute hos kund. Läs mer om tjänsten som teknisk Account Manager region Mitt här.

Direct Entry
Teknisk Account Manager region VästTeknisk Account Manager region Väst

Malmö / SE

Arbeta med försäljning i ett internationellt och expansivt företag där kulturen präglas av förtroende, ansvar och öppenhet. Du får ett stort eget ansvar och möjlighet att utforma och påverka din roll. Vi söker dig som brinner för försäljning, har ett stort tekniskt intresse och som älskar att vara ute hos kund. Läs mer om tjänsten som teknisk Account Manager region Väst här.

 

Nyfiken på Bürkert? Kolla in oss på 90 sekunder i nedan videoklipp.

Min jämförelselista