Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Säg hej till Marcus!

Under det gångna året, sökte vi en servicetekniker som kan axla pensionsstundande Sudes roll. 33-åriga Marcus från Stockholm, va han som knep tjänsten. Lär känna Marcus här.

Skriv ut

Säg hej till Marcus!

Under det gångna året, sökte vi en servicetekniker som kan axla pensionsstundande Sudes roll. 33-åriga Marcus från Stockholm, va han som knep tjänsten. Med erfarenhet från såväl fartygssidan som processindustrin och ett brinnande engagemang för mekanik beskriver han sitt nya uppdrag:

− Jag ser fram emot att utvecklas tekniskt och då arbeta med ny teknik. Den egna produktutvecklingen och en bred produktportfölj va det som gjorde att jag fastnade för Bürkert, säger han och fortsätter:

− Men det jag ser mest fram emot är att komma ut till kund, se deras anläggningar och system och hjälpa dem vidare i sin problemställning. Det ska bli kul!

Rekryterande chef Jonas beskriver tillskottet såhär:

− Det är ingen lätt match att efterträda Sude. Men med Marcus gedigna kunskaper inom teknik och mekanik samt starka driv för att lösa problem, kan våra kunder fortsatt se fram emot förstklassig service. Jag vill också passa på att tacka Amanda på Bravura för ett gott samarbete i denna rekrytering.

På hemmaplan ser vi Marcus renovera hus och mecka med bilar, gärna äldre modeller. På uppfarten står bland annat en Volvo Duett som är nuvarande projektbil. 

Tack Marcus för att du vill vara med på vår fortsatta resa ✨⭐️✨

Vill du komma i kontakt med Marcus, hittar du honom här:

Service Engineering

Marcus Lagerqvist

Mobile: 072 402 17 04
Direct number: 08-724 01 29
E-postadress: znephf.yntredivfg@ohexreg.pbz

Skicka e-post

Min jämförelselista