Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
bürkert
 

Så kan Bürkert göra er verksamhet mer energieffektiv

Vi lever i en tid där skenande elpriser och snabbt eskalerande miljöutmaningar är ständiga debattämnen. På Bürkert hjälper vi aktivt våra kunder att hantera dessa utmaningar – och till vår hjälp har vi ett brett utbud av smarta och relevanta produkter. Här kan du läsa mer om hur de kan göra skillnad för dig.

Vårt breda utbud av ventiler

Bürkert har utvecklat ett brett utbud av ventiler utifrån energieffektiva tekniska principer. En korrekt dimensionerad ventil kan spara en större mängd energi genom att vara korrekt anpassad för dess användningsområde.

Bürkerts sortiment av magnetventiler inkluderar en mängd olika modeller med dubbelspole, så kallad "Kick and Drop"-teknik. Med denna teknik tillför vi under en extremt kort tid en kraftig högspänningspuls för att kunna generera kraft nog att öppna ventilen. Millisekunder senare växlar den automatiskt över till en energibesparande hållkraft, som drastiskt minskar energiförbrukningen och dessutom förlänger ventilens livslängd.

Hos Bürkert hittar du också en rad energibesparande ventiler och flödesmätare som är framtagna för att effektivisera användarnas energiförbrukning och minska kostnaden. Bürkert kan till exempel tillhandahålla membranventiler och smarta flödesmätare som påskyndar och effektiviserar CIP/SIP-processen, vilket sparar tid och energi.

Utöver detta så är vårt sortiment av process- och reglerventiler också energieffektiva genom att återvinna den komprimerade luften i ventilerna. Detta betyder att vi inte slösar bort den komprimerade luften till skillnad från traditionella kontroller som ofta läcker luft, även om det är i små mängder. Läckage innebär förlorad luft och i slutändan slöseri av energi. Som du märker, så har vi på Bürkert en energieffektiv lösning för varje typ av applikation och utmaning som du står inför.

Min jämförelselista