Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Så föddes vår virtuella utställning

Läs om hur vår virtuella utställning kom till och vad Jonas Haesert, General Manager på Bürkert Sweden, tror att du som besökare uppskattar mest i montern.

Skriv ut

Idén föddes i en chattgrupp online, där Bürkerts ledare världen över, var överens om att hitta en alternativ upplevelse till den traditionella mässan. Samtidigt som man också såg möjligheterna i att kunna bjuda in en bredare publik. Jonas Haesert, General Manager på Bürkert Sweden berättar om utvecklingen:

− Vår svenska version av Virtual Exhibition tog sin form i att mässor ställdes in eller sköts på framtiden, med anledning av COVID-19. För oss var det viktigt att hitta ett alternativ som kunde ge samma inspiration som en mässa, samtidigt som det skulle vara nåbart direkt från industrigolvet eller hemmakontoret.

Han fortsätter:

− Vi ville också ge de som vanligtvis inte besöker en mässa, samma möjlighet till inspiration och informationsinhämtning. Viktiga funktioner som drift- och underhållspersonal har vanligtvis inte tid att besöka en mässa och där fungerar Virtual Exhibition som ett bra verktyg.

Utförandet i Virtual Exhibition påminner om en traditionell monter. Du kan gå fram till podium med produkter och förkovra dig i tekniska detaljer. Det finns monitorer som visar intervjuer och demonstationsklipp. På väggen hänger broschyrer och foldrar som du kan bläddra i eller ladda hem. Men det är inte innehållet i montern som Jonas Haesert tror besökaren uppskattar mest.

- Det jag tror man uppskattar mest med Virtual Exhibition är självständigheten. Du kan i lugn och ro klicka dig runt, läsa om eller titta på det som intresserar dig allra mest. Du blir din egen montervärd och designar din visning som du vill. Min personliga favorit är kundprojekten i broschyrerna. Dessa kan jag läsa om och om igen, säger Jonas Haesert och fortsätter:

- Det enda jag tror man kan sakna i montern är den personliga kontakten och att kunna ”klämma och känna” på produkterna. Där kan inte Virtual Exhibition konkurrera. Vi kommer därför fortsätta att ställa ut på traditionella mässor. Det är en viktig plattform för oss och vi värdesätter det personliga mötet. Samtidigt som vi tycker det är viktigt att kunna mötas i fler forum och finnas tillgängliga för en bredare publik.

Min jämförelselista