Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Nya diagnosfunktioner och EX-godkännanden för pneumatikblock typ 8652

Vi har utökat funktionerna hos vårt pneumatikblock typ 8652. Förutom EX-godkännande har typ 8652 nu även nya diagnosfunktioner som höjer processäkerheten.

Skriv ut

Vårt pneumatiska block typ 8652 finns nu med EX-godkännande i enlighet med ATEX / IECEx zon 2 och utökade funktioner kring diagnostik.

Till nyheterna hör, förutom en integrerad webbserver för åtkomst till processdata, även nya diagnostiska funktioner som säkerställer och ökar processäkerheten. Typ 8652 finns numera tillgänglig med en extra modul för tryckmätning samt integrerad funktion för övervakning av omställningstider.

De nya funktionerna hos typ 8652

Ökad processäkerhet tack vare tryckmätningsmodulen

Tack vare den integrerade trycksensorn för kontinuerlig övervakning av den pneumatiska tryckluftsförsörjningen, identifieras tryckfall eller -bortfall snabbt. Det betyder att ventilfel, till följd av det, går att upptäcka i tid och att felaktiga batcher undviks. Upptäck mer om pneumatikblock typ 8652 med tryckmätningsmodul.

Integrerad övervakning av omställningstider för processventiler

Den nya digitala inputmodulen för övervakning av omställningstiderna möjliggör en oberoende systemövervakning av varje enskilt ställdon. 

Om det inställda värdet överskrids under drift visas ett varningsmeddelande på pneumatikblockets display och via det anslutna bussystemet. Därmed har du alltid en övervakning på ditt system och kan agera långt innan ett systemfel inträffar. Vilket i sin tur främjar förebyggande underhåll.

Snabb driftsättning tack vare webbserver

Eftersom vårt pneumatikblock typ 8652 med Ethernet har en integrerad webbserver är det enkelt att göra alla inställningar som krävs för driftsättningen, t.ex. aktivera omkopplingsräknaren och ställa in motsvarande gränsvärden. Dessutom går det att, när som helst, visa enhetens status på webbservern. Upptäck mer om vårt pneumatikblock med Ethernet.

Funktioner och fördelar

✓ Ökad processäkerhet tack vare nya diagnostiska funktioner
✓ Snabb och enkel driftsättning tack vare integrerad webbserver
✓ Förebyggande underhåll med hjälp av övervakning av omställningstiderna
✓ Idealisk för explosiva områden i enlighet med ATEX / IECEx zon 2

Välj rätt pneumatikblock typ 8652 utifrån dina behov.

Min jämförelselista