Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Fluidkalkylatorn fick flest besök 2020

Därför är vår vätske-beräknare så populär. Läs vår innesäljare Johans kommentar till varför.

Därför är vår vätske-beräknare så populär. Läs vår innesäljare Johans kommentar till varför.

Av allt innehåll, produktsidor, verktyg och artiklar på Bürkerts webbplats, var det fluidkalkylatorn som fick flest besök under 2020. Vår innesäljare Johan förklarar varför kalkylatorn är så populär:

- Det är enkelheten och tillgängligheten som gör vår flödesräknare så attraktiv. Den finns på varje produktsida, tillgänglig för alla, oavsett om man är inloggad kund eller ej. Sen är den superenkel att använda också, säger Johan och fortsätter:

- På några enkla knapptryckningar så får du snabbt fram Kv. som i princip ligger till grund för all dimensionering av ventiler och flödesmätare. Många gör misstaget att dimensionera sin utrustning efter rörens storlek. Det kan bli helt fel. Det kan leda till en sämre mätnoggrannhet, reglering eller att man helt enkelt inte får ut det planerade flödet.

Från Aceton till Xenon

I din beräkning startar du med att välja media, från Aceton till Xenon, och vad du vill beräkna: Kv-värde, flöde eller tryckfall. Därefter fyller du i parametrarna du vill beräkna ekvationen på och vips, har du svaret på passande ventiler eller flödesmätare. Enklare och snabbare kan det inte bli.

- Den typiska användaren av kalkylatorn, är hen som snabbt och enkelt vill dimensionera sin flödesutrustning. Även om det är fjolårets populäraste sida, tror jag det finns fler därute som har nytta av kalkylatorn. Därför tror jag användandet kommer fortsätta öka.

Är du också sugen på att testa vår Fluidkalkylator? Kolla in verktyget här:

Min jämförelselista