Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

Bürkert är tillbaka med nytt webbinarium om vattenanalys

Nu är vi tillbaka med ytterligare ett webbinarium om vattenanalys och vår senaste teknik inom det. Lär dig mer om hur du kan minska underhåll, kostnader och klimatavtryck samtidigt som du sparar massor av utrymme och tid.

Nu är vi tillbaka med ytterligare ett webbinarium om vattenanalys och vår senaste teknik inom det. Lär dig mer om hur du kan minska underhåll, kostnader och klimatavtryck samtidigt som du sparar massor av utrymme och tid. Abdullah Korchane, webbinariumets värd berättar:

– Det gläder mig att vi kan erbjuda ytterligare ett datum för webbinariumet i vattenanalys. Det cirkulerar många frågetecken kring tekniken bakom och om man inte behöver fler instrument för olika typer av mätning. Den typen av frågor och mycket annat ska bli kul att fånga upp i webbinariumet.

– Webbinarium är dessutom en grymt bra form för att ta till sig komplexa produkter och system. Det är lätt att förstå hur en elektrisk tandborste fungerar, medan ett mät och analysinstrument som OALabbet (Online analyssystem typ 8905) är svårare att relatera till och vilket värde det faktiskt tillför. Malte Ritzén är dessutom en mycket uppskattad föreläsare. Så det här kommer blir grymt.

Under webbinariumet kommer deltagarna få ta del av hur mät- och analyssystemet typ 8905 fungerar och vilka fördelar som finns:

– Vi kommer ge deltagarna en introduktion till hur Online analyssystemet typ 8905 ser ut och fungerar. Vi kommer också gå in på sensorkuberna och dess mätområden samt hur den automatiska kontrollen av järnhalten fungerar, säger Abdullah Korchane och fortsätter:

– Sist men inte minst kommer deltagarna också få ta del av kundcase och praktiska exempel på hur vi utformat systemet för några utvalda verksamheter. 

Webbinariumet går av stapeln den 28 oktober kl 10.00. Antalet platser är begränsat utifrån bandbreddens kapacitet. Vänta därför inte med att boka din plats. Först till kvarn gäller.

 

Tidigare sagt om webbinariumet

”Intressant och lagom tempo. Bra att få se verktygen på riktigt”.

”Jag gillade frågestunden! Intressant att höra andras frågor och sedan svaren”

”Det var en bra struktur, jag är nöjd med webbinariumet och dess innehåll”

 

Min jämförelselista