Dela länk via e-post
Inte alla nödvändiga fält fylldes
Skicka e-post
Bürkert – i din närhet
Kontors /1
  • Huvudkontor
  • Huvudkontor
  • Systemhaus
  • Distributör
  • Kontors
  • Fabrik
  • Logistikcentrum
bürkert
 

5 anledningar till att använda Bürkerts massflödesregulatorer

Reglerar du fortfarande processgaser manuellt eller analogt? Då är det hög tid att tänka om! Här är fem anledningar till att genast gå över till Bürkerts massflödesregulatorer.

1. Spara tid – och tjäna pengar

Tid är pengar och ju mer tid du kan spara, desto mer pengar kan du tjäna. Med Bürkerts automatiserade lösningar kan du redan från dag ett öka produktionen, dygnet runt, året om. Vi har kunder som ökat sin produktion med så mycket som 30% – kontakta oss gärna så berättar vi mer.

2. Säkerställ kvalitet

Bürkerts automatiserade styrning säkerställer att dina processer blir reproducerbara och att du aldrig behöver använda mer gas än nödvändigt. Samma, goda resultat – varje gång!

3. Slipp högtrycks-bypass

Med Bürkerts massflödesregulatorer regleras flöden automatiskt, även vid höga tryck, vilket gör att du inte längre behöver någon högtrycks-bypass. Detta sparar förstås tid – men minskar också slitaget på din maskin.

4. Framtidssäkrat

En exakt gasreglering från Bürkert förlänger din skänkugns livslängd och förutser när underhåll behövs. Men den är också anpassad för framtiden. Med en automatiserad och uppkopplad lösning som är utvecklad och anpassad för Industri 4.0 kan du och din verksamhet vara trygga i att ni för en lång tid framöver har den bästa tillgängliga tekniken.

5. Enkel installation

En kabeldragning och konfiguration är i regel det enda som krävs för att Bürkerts massaflödesregulatorer ska kunna tas i drift. Det ska vara enkelt att ta steget in i framtiden!

 

Vill du veta mer om hur Bürkert kan göra vardagen enklare för dig? Kontakta vår expert Kjell Ljungberg så berättar han mer!

Kontakt

Field Segment Manager – Gas / Projects

Kjell Ljungberg

Mobile
070-848 88 94
Direct number
08-724 01 28
E-postadress
xwryy.ywhatoret@ohexreg.pbz

 

Läs också: Kliv in i framtiden med automatiserad flödesreglering

Nyheter
Kliv in i framtiden med automatiserad flödesregleringKliv in i framtiden med automatiserad flödesreglering

6 september 2021

Högre kvalitet och lika bra resultat varje gång – samtidigt som du sparar tid, gas och pengar. Här berättar vi varför Bürkerts digitala och automatiserade massflödesregulatorer är det självklara valet när du tar steget in i framtiden och Industri 4.0.

Se mer: Reglera processgaser för reproducerbara stålkvaliteter

Reglera processgaser för reproducerbara stålkvaliteterReglera processgaser för reproducerbara stålkvaliteter

Söker du en enkel lösning för att modernisera era smältbehandlingsprocesser? Behöver du en exakt och reproducerbar gasreglering för er smältbehandling? Massflödesregulatorer från Bürkert kan snabbt integreras och gör er anläggning redo för framtiden.

Min jämförelselista